Ring til os 24 44 55 44

Rekruttering

Jysk Personale Service er et landsdækkende bureau med fokus og løsninger målrettet rekruttering. Vores medarbejdere har stor erfaring i at rådgive og hjælpe mennesker videre i deres karriere.

Vi er din professionelle samarbejdspartner, når opgaven er at finde, udvælge og ansætte nye ledere eller attraktiv arbejdskraft til virksomheden.

Vi har flere indgangsvinkler til målet - i nogle tilfælde løser vi opgaven med headhunting, i andre tilfælde via massiv annoncering på mange platforme. I udvælgelsesfasen anvender vi personlighedstest og analyserende interview og samtale.

Uanset hvilken metode der anvendes, er Jysk Personale Services udgangspunkt altid det samme - stor professionalisme i alle led af rekrutteringsfasen med dyb indsigt i og respekt for virksomhedens struktur.

Jysk Personale Service arbejder målrettet og påtager sig hele processen, med konstruktiv sparring og i løbende dialog. Vi leverer et yderst højt serviceniveau, som er en del af vores kendetegn og fundament for et vedvarende samarbejde.

Jysk Personale Service tilbyder rekrutteringspakker som sammensættes efter virksomhedens ambitionsniveau med Jysk Personale Service garantiordning.

Kontakt os for et uforpligtende møde og yderligere information.